Trăistariu n-a fost primit la Muntele Athos, că accesul femeilor este interzis

La fel ca multe alte vedete din România, soprana Mihai Trăistariu a încercat să se ducă la muntele Athos pentru niște poze, întrucât mai nou defilarea cu credința este în trending. Din păcate călugării de-acolo nu l-au lăsat să intre explicând că nu-ți rup tradiția de mii de ani nici chiar pentru cineva atât de frumoasă ca ea.

Aceștia i-au explicat că, deși a îndeplinit toate ritualurile neceasare, respectiv privirea spășită și implantul de păr (precum credincioși celebri ca Mihai Morar) regula e regulă și nu primesc femei pe munte. Solista a ripostat explicând că este bărbat, arâtând că-i crește chiar și mustața, lucru ce nu i-a impresionat pe călugări întrucât Athos este, totuși, în Grecia iar acolo e plin de femei cu mustață.

Cântăreața a protestat în zadar, încercând să arate niște fotografii cu ea în chiloți în care se vede destul de clar ce ciorapi de lână groși se fac în România dar fanaticii religioși l-au afurisit strigându-i că e păcat de la Dumnezeu să-i ispitească cu forme femeiești.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 iunie 2022 18:32
Citește mai mult despre: femei Muntele Athos traistariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult