Fostul cântăreţ român Mihai Trăistariu are mari probleme, fiind implicat în masiva investigaţie a conspiraţiei güleniste din Turcia. Se pare că artistul român şi-a transplantat păr de pe ceafa unui gülenist, posibil chiar de la Fetullah Gülen.traistariu_gulenist.jpg

Analiza microscopică a părului lui Trăistariu arată o pronunţată influenţă gülenistă, şi verdictul a fost dur, dar corect: într-o formă sau alta, părul trebuie să ajungă într-o închisoare, fie singur, fie însoţit de scalpul lui Trăistariu.

Mihai Trăistariu se confruntă şi cu o altă trădare. Părul transplantat a cerut azil politic în SUA, dar Trăistariu are un concert la Medgidia în acest weekend. O posibilă salvare ar putea veni chiar de la şeful Turciei, Erdoğan, care i-a trimis la schimb un smoc de păr de turc cuminte, dar în cele din urmă s-a dovedit că era inghinal.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 26.09.2016 20:59 Monden

National Cinematografic