Tramvai lovit de trăsnet la Craiova, după ce un pasager a scos sabia pe geam

Fenomen meteo inedit la Craiova! Un tramvai al companiei municipale de transport public a fost lovit de trăsnet după ce un călător a scos sabia pe geam, cel mai probabil în cadrul unei altercații verbale cu un pasager dintr-un autobuz care circula din sens opus.

„Geani zis Julă, cunoscut interlop din Craiova, mergea liniștit cu tramvaiul la piață când din sens opus a venit un autobuz în care se afla Nino zis Briceag, alt cunoscut interlop din Craiova, care mergea liniștit la o reglare de conturi”, povestește agentul de poliție Kosti zis Bărzăune.

„Afară fiind înnorat, în momentul în care Geani a scos sabia pe geam să-l amenințe pe Nino, o descărcare electrică a lovit tramvaiul, arzând niște circuite și zgâlțâindu-l vizibil. Din fericire, nimeni nu a fost rănit de trăsnet, cele două vehicule au oprit în siguranță iar încăierarea între clanuri a avut loc fără probleme.”

Pentru a împiedica repetarea fenomenului, cetățenii Craiovei sunt rugați să nu mai folosească în tramvai decât bâte de baseball din lemn, bakelită sau alte materiale care nu atrag fulgerele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
28 mai 2021 08:55
Citește mai mult despre: Craiova tramvai trasnet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult