Tramvai lovit de trăsnet la Craiova, după ce un pasager a scos sabia pe geam

Fenomen meteo inedit la Craiova! Un tramvai al companiei municipale de transport public a fost lovit de trăsnet după ce un călător a scos sabia pe geam, cel mai probabil în cadrul unei altercații verbale cu un pasager dintr-un autobuz care circula din sens opus.

„Geani zis Julă, cunoscut interlop din Craiova, mergea liniștit cu tramvaiul la piață când din sens opus a venit un autobuz în care se afla Nino zis Briceag, alt cunoscut interlop din Craiova, care mergea liniștit la o reglare de conturi”, povestește agentul de poliție Kosti zis Bărzăune.

„Afară fiind înnorat, în momentul în care Geani a scos sabia pe geam să-l amenințe pe Nino, o descărcare electrică a lovit tramvaiul, arzând niște circuite și zgâlțâindu-l vizibil. Din fericire, nimeni nu a fost rănit de trăsnet, cele două vehicule au oprit în siguranță iar încăierarea între clanuri a avut loc fără probleme.”

Pentru a împiedica repetarea fenomenului, cetățenii Craiovei sunt rugați să nu mai folosească în tramvai decât bâte de baseball din lemn, bakelită sau alte materiale care nu atrag fulgerele.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 mai 2021 08:05

Alte articole

Vezi mai mult