Regele romilor, Dorin Cioabă, este internat în salonul regal pentru Covid al spitalului din Sibiu, capitala romilor de pretutindeni și este tratat cu fastul cuvenit unui suveran atât de important. Dorin Cioabă este conectat la perfuzii prin care îi intră în vene ser fiziologic cu foițe de aur în el.

regele cioaba.jpg

Patul suveranului infectat este aurit, cu încrustații de fildeș, iar deasupra spitalului se montează în prezent turnulețele de aur, care semnalizează prezența lui Cioabă în clădire. Regele e tratat de un stabor de medici, cărora le lipește câte un galben pe frunte la fiecare vizită în salon.

Dorin Cioabă respiră greu, pentru că virusul i-a atacat chiar gușa sa impozantă, așa că trebuie ventilat mecanic de două asistente care îi ridică gușa alternativ. Pentru a-i asigura confortul psihic, doi căldărari bat la cazane în salon, acest sunet calmându-l pe suveranul romilor exact ca un cântec de leagăn.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 24.07.2020 22:12 Monden

National Cinematografic