Trecerea Facebook la Timeline, prevestită de mayaşi şi de Nostradamus!

O descoperire extraordinară răstoarnă tot ce se ştia până acum despre Facebook! O echipă de cercetători britanici a ajuns la concluzia că trecerea obligatorie la formatul Timeline nu e o măsură surpriză, ci a fost prezisă cu secole în urmă atât de mayaşi, cât şi de către Nostradamus.

„Mult timp am crezut că mayaşii şi Nostradamus au anunţat Apocalipsa ori venirea Antihristului ”, spune istoricul Paul White de la Universitatea Cambridge, „când de fapt acestea erau doar semne care prevesteau trecerea la Timeline. Practic, acesta e adevăratul dezastru mondial care va avea loc în 2012 şi nu cine ştie ce banalitate gen sfârşitul lumii”.

„Oamenii au a fost avertizaţi acum câteva secole de iminenta sosire a acestei catastrofe, dar majoritatea au preferat să rămână orbi şi să se preocupe de probleme trecătoare ca Revoluţia Franceză sau Al Doilea Război Mondial”, continuă profesorul White. „Dacă luăm însă în serios profeţiile, odată cu trecerea la Timeline civilizaţia noastră va lua sfârşit. Nostradamus ştia asta, mayaşii ştiau, noi însă se pare că am pierdut această cunoaştere străveche şi ne-am jucat cu forţe pe care nu le puteam controla”.

Scris de TNR
31 ianuarie 2012 08:01

Alte articole

Vezi mai mult