Trecutul lui Kevin Spacey e mai scârbos decât credeai. În anii ‘90 a jucat într-un film românesc

Trecutul îl prinde din urmă pe Kevin Spacey. După ce mai mulți bărbați au povestit că au fost agresați sexual de actorul american, unii dintre ei fiind chiar minori la data evenimentului, un detaliu și mai scârbos tocmai a ieșit la iveală: Kevin Spacey a jucat în anii ‘90 într-un film românesc.

”Pot să-i înțeleg pe actorii care, pentru bani, acceptă să joace în filme porno, dar să te prostituezi în halul ăsta, să mănânci ciorbă în fața camerei pentru un film românesc, asta e inacceptabil”, a reacționat un important impresar de la Hollywood. ”Probabil s-a gândit că, fiind un film românesc, nu-l va vedea probabil nimeni, dar iată că s-a înșelat. Sunt efectiv scârbit de ce-a putut face Kevin Spacey.”

Actorul american n-a negat informația, dar a dat vina și de această dată pe alcool. ”Nu-mi amintesc foarte bine ce s-a întâmplat”, a scris el pe Twitter, ”dar, dacă am jucat într-adevăr într-un film românesc, atunci datorez lumii cele mai sincere scuze, pentru ceea ce pare să fi fost un comportament profund nepotrivit, cauzat de consumul prea mare de alcool.”

Scris de Calin
2 noiembrie 2017 18:11
Citește mai mult despre: film kevin spacey scandal

Alte articole

Vezi mai mult