Trei concurenți leșinați la Chefi la Cuțite după ce l-au văzut pe Scărlătescu în chiloți

Câte victime mai trebuie să facă starul bucătăriei, Chef Cătălin Scărlătescu, pentru a înțelege că anumite bombe sexy sunt prea periculoase pentru a fi date la televizor sau pur și simplu lăsate fără supraveghere pe platourile de filmare. După ce săptămâna aceasta o concurentă a leșinat la emisiune, în această seară, exact când se filma episodul nou, încă trei concurenți au îmbrățișat podeaua lipsiți de vlagă.

Totul a pornit după ce o bucătăreasă neatentă a intrat în vestiarul în care Chef Scărlătescu tocmai își îmbrăca tunica și l-a surprins pe acesta în chiloți. Aceasta a icnit un strigăt de surpriză, dar și de excitație, să fim serioși, și a căzut cu zgomot la podea. Alți doi concurenți s-au năpustit să afle ce se întâmplă sau s-o ajute și au căzut și ei victime.

A fost nevoie de intervenția producătorilor emisiunii, care l-au mai văzut pe Scărlătescu în chiloți, mai ales când l-au ales pentru acest rol de alpha-male pentru ca masacrul să fie oprit. În cele din urmă s-a luat decizia ca în vestiarul bucătarilor să nu mai aibă acces decât ceilalți doi bucătari, Bontea și ăla creț, care l-au mai văzut în chiloți și sunt imuni la farmecele lui Scărlătescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 mai 2023 16:58
Citește mai mult despre: chefi la cutite scarlatescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult