Tren blocat de 8 ore în gara din Dej după ce conductorul a intrat la păcănele și nu a mai ieșit

Nervi întinși la maxim printre călătorii unui tren CFR care trebuia să ajungă încă de aseară la Cluj-Napoca. De mai bine de 8 ore trenul este blocat în gara din Dej, după ce conductorul a intrat aseară în sala de păcănele de lângă gară și nu a ieșit de acolo nici până la această oră.

Un călător revoltat a plecat după conductor acum câteva ore, dar nu s-a mai întors la tren, deci mai mult ca sigur a dat și el în patima păcănelelor. Călătorii din tren au încercat să-l convingă pe naș să meargă el după conductor, dar acesta spune că se teme că-i va cere conductorul bani împrumut, așa că refuză să meargă după el în sala de păcănele.

„În loc de «fără pacănele lângă școli» ar trebui să dea o lege «fără păcănele lângă gări», că uitați ce pățim din cauza lor”, a propus un călător revoltat. Acesta spune că a sunat de mai multe ori la CFR, ca să anunțe că un conductor a părăsit trenul ca să joace la păcănele în gara din Dej. ”Păi aia-i gară?”, i-au răspuns însă cei de la CFR și i-au respins reclamația.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 februarie 2024 07:54
Citește mai mult despre: păcănele tren CFR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult