Trend setter! Codrin Ştefănescu a venit la un eveniment cu o pălărie şic din latex

Revistele de modă ar trebui să fie întoarse din tipar, că altfel ratează ocazia să relateze despre cea mai spectaculoasă inovație vestimentară din acest an. Codrin Ștefănescu a apărut azi la un eveniment exclusivist cu o pălărie șic din latex, reconfirmându-și astfel încă o dată statutul de tren setter în domeniul modei.

”Codrin face pași repezi spre a deveni un veritabil fashion icon”, l-a lăudat Cătălin Botezatu, celebrul designer vestimentar de chiloți. ”Mi-e greu să vă povestesc ce-am simțit când l-am văzut pe Codrin cu noua lui pălărie, efectiv m-au trecut fiorii. Desigur, lui Codrin îi stă foarte bine și fără acea pălărie șic, dar sunt situații în care prezența ei e necesară.”

Modest ca întotdeauna, Codrin spune că nu-și poate aroga merite pentru ingenioasa pălărie pe care o poartă. ”Sincer vă spun, ideea nu-mi aparține, pur și simlu am primit pălăria într-un colet de la un necunoscut. Dar am pus-o pe cap și mi-a plăcut că-mi vine perfect, se vede că a fost croită special pentru mine. Ai zice că m-am născut cu ea pe cap, atât de bine îmi vine”, a spus Codrin Ștefănescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 martie 2019 19:07
Citește mai mult despre: codrin stefanescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult