Moda e mereu schimbătoare, uneori în modul cel mai surprinzător! În întreaga ţară, tot mai mulţi cetăţeni de orientare cocalaroidă apelează la o găselniţă inedită pentru a evita supraîncălzirea picioarelor în şlapi: îşi tatuează şosete, ca să nu mai fie nevoiţi să poarte ciorapi adevăraţi în miezul verii.

sosete_tatuate.jpg
"Şlapii se poartă cu şosete, chestia asta nu e discutabilă, aşa umbla şi tata, aşa umbla şi bunicul, se poate spune că e în coca-codul bunelor maniere", spune Geani zis Briceag, cap de familie din cartierul Berceni. "Asta nu înseamnă că trebuie să rămânem inflexibili, că n-avem voie să ne adaptăm la epoca în care trăim, cu încălzirea asta globală şi tot tacâmul."

"Zilnic, zeci de oameni intră şi cer să le tatuez ciorapi. Unii vor tălpici simple cu logoul Mike sau Abibas, alţii cer jambiere în dungi, celor mai curajoşi le-am tatuat ştrampi sau dresuri", spune Decebal Popescu, proprietarul unui salon de tatuaje din cartier.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 25.07.2018 10:56 Monden

National Cinematografic