Trimis de mama lui să bată covorul, Mircea Badea a sfârșit prin a se împăca cu el

Prezentatorul TV Mircea Badea continuă să surprindă zi de zi. Cum sâmbătă a fost zi de curățenie la el acasă, mama sa l-a trimis să bată covoarele. Totuși, Mircea a făcut ceva necaracteristic, a refuzat să bată covorul și, după două ore de discuții, a ajuns să se împace cu el.

Pentru această acțiune Mircea Badea s-a deplasat spre bătătorul de covoare înconjurat de 5 polițiști, trei bodyguarzi Intact și Felix Rache, acesta din urmă acompaniind strigătele de război cu glumițe care-i făceau pe pensionarii din fața blocului să se tăvălească pe jos de râs. „Puteam să-i dau de-i săreau fulgii, îl rupeam pe ciumpalac, dar nu sunt genul ăla de om, să ne batem în stradă ca golanii. Am stabilit să mergem la o sală, să facem sparring, dar numai dacă dă el primul”, a scris vedeta TV pe pagina sa de Facebook.

Pe adresa CNA au venit 24 de reclamații la adresa lui Mircea Badea, din partea vecinilor, care s-au plâns că, în loc să bată covoare ca un om decent, s-a certat cu el mai bine de două ore, stricând somnul copiilor și speriind ciorile din cartier.

Scris de Ef
3 septembrie 2014 19:09
Citește mai mult despre: bataie Mircea Badea

Alte articole

Vezi mai mult