Trimis după drojdie, un bărbat s-a dus la Casa berarilor artizani să-și facă bere din ea

Plecat abătut spre supermarket, că l-a trimis soția după drojdie, un bărbat s-a întors acasă mai vesel decât visa vreodată. Asta pentru că imediat după ce a cumpărat drojdia i-a venit o idee de-a dreptul revoluționară, genul de idee care poate schimba în bine destinul oricărui bărbat.

„Ce-ar fi să nu duc eu drojdia acasă, că n-am poftă de cozonac, ci să mă duc cu ea la Casa berarilor artizani? Nu mai bine o folosesc eu ca să fac niște bere?“ e ideea genială avută de bărbat. Așa că s-a dus la cea mai apropiată Casă a berarilor artizanali, cu drojdia în mână, și s-a interesat cum ar putea face bere din ea.

„Cea mai bună decizie din viața mea“, exultă bărbatul. „Nici măcar n-a trebuit să fac eu berea, că o aveau ei gata făcută. Și cât timp mi-au explicat cum e cu drojdia și berea am degustat o grămadă de artizanale, beri mai bune n-am băut niciodată. Am ajuns extrem de fericit acasă. Soția spune că de la berile băute, dar nu, eu zic că eram fericit de la informațiile aflate și de la faptul c-am găsit și bere TNR acolo.“

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 iulie 2022 11:20
Citește mai mult despre: bere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult