Trist! Elvis Presley a ajuns atât de sărac încât a trebuit să se mute din Cuba în Mizil

Trecut de 80 de ani, Elvis Presley nu mai are succesul de altădată. Marele artist a ajuns să o ducă atât de greu încât s-a văzut nevoit să renunțe la Cuba, unde trăiește din 1977, când și-a înscenat moartea, și să se mute în Mizil, într-o garsonieră confort II de la marginea orașului prahovean. Și pare că s-a integrat destul de bine în Mizil, dacă e să ne luăm după localnici.

„Da, îl știu pe americanu’ ăla simpatic cu chitară“, spune un mizilean, vecin cu cel poreclit odinioară regele rock and roll-ului. „Mai vine și cântă pe la mesele de pensionari șahiști, cât să facă bani de-o pâine și-o bere la pet. Cântă destul de bine moșulică, unii chiar l-au poreclit «Ștefan Bănică jr. de Mizil». Dacă era mai tânăr eu zic că avea șanse să cânte chiar și în deschidere la Brenciu sau Bănică.“

Elvis Presley spune că orașul Mizil i-a fost recomandat de Nicolae Ceaușescu, fostul lui vecin din Cuba. „Mi-a spus lucruri frumoase despre Mizil, dar odată ajuns aici am descoperit că m-a cam păcălit. Cum însă nu am bani ca să mai plec de aici, voi rămâne probabil în Mizil până la sfârșitul vieții. Sper însă să ajungă aici și Bruce Lee, că nici el nu stă prea bine cu banii și era și el de față când ne-a povestit Ceaușescu de Mizil“, spune legenda rock and roll-ului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
30 decembrie 2022 10:35
Citește mai mult despre: mizil

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult