Trist. Poliţistul Godină, lovit de coloana oficială a şefei de la Crucea Roşie Braşov

Deznodământ tipic românesc. Chiar când credeam că se va face curăţenie în poliţia Braşov, şi poate în poliţia din toată ţara, destinul poliţistului Godină a fost curmat de coloana oficială a directoarei de la Crucea Roşie, femeia aceea odioasă de la care pornise tot scandalul.

Şefii lui Godină spun că a fost un accident nefericit şi că probabil Godină traversa neregulamentar şi n-a dat prioritate coloanei oficiale a doamnei Luana Minea. Măsurătorile arată că maşina n-a frânat deloc, ceea ce înseamnă că probabil Godină a ţâşnit în faţa ei ca să dea vreo amendă abuzivă.

Şeful Poliţiei Braşov, Ion Aron, decisese chiar în această dimineaţă, deşi e „uşor ilegal”, să-i dea şefei de la Crucea Roşie o coloană oficială, tocmai ca să nu mai fie deranjată doamna de orice poliţist “cu gărgăuni în cap” după cum declară şeful Poliţiei.

“Eu ştiu la ce se gândea? Poate era cu gândul la femeile alea care îi comentează pe Facebook. Poate se ducea să se masturbeze, ştiu eu? Nu mă mir că l-a lovit coloana oficială”, a declarat Ion Aron, şeful lui Marian Godină.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
17 februarie 2016 14:05
Citește mai mult despre: coloana oficiala Marian Godină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult