Un mall din București a devenit inutilizabil astăzi în urma unui trolaj infantil făcut, fără îndoială, de cineva cu prea mult timp liber. Autorul, neidentificat până la această oră, a lansat zvonul că se dau tigăi la mall, la promoție, și în câteva ore clădirea gemea de pensionari cu cărucioare însetați de promoții. 

promotie-pensionari.jpg

„A fost ca-n filmul ăla cu zombi nemorți lipsiți de haz, Las Fierbinți! Au început să curgă din toate intrările, n-ai fi zis că sunt atât de iuți. Noi vindem țigări electronice și huse de telefoane dar am fost bombardați de întrebări «da tigăi când aduceți?», «unde sunt tigăile, le dați pe sub mână?», «aveți tigăi în spate, am văzut eu, prindeți-l»”, spune unul din vânzătorii de la un magazin din mall. 

În momentul de față degajarea mall-ului este imposibilă, întrucât pensionarii s-au întâlnit la eveniment cu pensionari pe care nu i-au văzut de la ultima promoție și au început să depene amintiri. Doar zona de sud a mall-ului a fost eliberată parțial după ce un angajat a strigat că afară este un om care mărește pensii și stegarul dac.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Saturday, 12.03.2016 13:54 Monden

National Cinematografic