Trolaj de sezon: cineva a zis că se dau tigăi într-un mall şi s-a umplut de pensionari

Un mall din București a devenit inutilizabil astăzi în urma unui trolaj infantil făcut, fără îndoială, de cineva cu prea mult timp liber. Autorul, neidentificat până la această oră, a lansat zvonul că se dau tigăi la mall, la promoție, și în câteva ore clădirea gemea de pensionari cu cărucioare însetați de promoții.

„A fost ca-n filmul ăla cu zombi nemorți lipsiți de haz, Las Fierbinți! Au început să curgă din toate intrările, n-ai fi zis că sunt atât de iuți. Noi vindem țigări electronice și huse de telefoane dar am fost bombardați de întrebări «da tigăi când aduceți?», «unde sunt tigăile, le dați pe sub mână?», «aveți tigăi în spate, am văzut eu, prindeți-l»”, spune unul din vânzătorii de la un magazin din mall.

În momentul de față degajarea mall-ului este imposibilă, întrucât pensionarii s-au întâlnit la eveniment cu pensionari pe care nu i-au văzut de la ultima promoție și au început să depene amintiri. Doar zona de sud a mall-ului a fost eliberată parțial după ce un angajat a strigat că afară este un om care mărește pensii și stegarul dac.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 martie 2016 11:03
Citește mai mult despre: mall pensionari promotie tigai

Alte articole

Vezi mai mult