Trotineta e demodată! Corporatiştii cool vin la serviciu în cărucioare de supermarket

Tinerii corporatişti renunţă la mijloacele clasice de locomoţie, precum încălţămintea sau maşina personală! Dacă, până recent, cea mai trendy prezenţă pe trotuarele din Pipera era trotineta, astăzi din ce în ce mai mulţi navetişti temerari pot fi văzuţi circulând în cărucioare de supermarket.

„Eu sunt din Berceni, unde trocariciul de Cora e un mijloc tradiţional de deplasare din cele mai vechi timpuri. E ecologic, mult mai sigur decât trotineta sau bicicleta şi poţi căra şi cumpărăturile cu el”, spune Avram Popa, Junior Executive CIM în cadrul unei multinaţionale. „De obicei rog pe cineva să mă împingă, dar am şi această coadă de mătură cu cârlig, pe care o pot folosi ca să mă agăţ de maşini şi autobuze.”

„Trotinetă? Pfft, aia era mişto anul trecut. Acum e pe val căruciorul de Lidl. Ne gândim să facem şi un startup de închiriat cărucioare. Ar costa doar o fisă şi te-ai putea plimba cât vrei”, adaugă Mihai Gigică, un alt tânăr trendy care nu uită să poarte cască atunci când goneşte cu peste 5 km/h în ineditul vehicul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 iunie 2019 13:25
Citește mai mult despre: corporatisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult