Trump de Berceni! A fost ales administrator după ce a promis că la anul face în jurul blocului un zid împotriva colindătorilor

Victorie neașteptată pentru un șef de scară din Berceni care a ajuns, în ciuda tuturor sondajelor, administrator de bloc. Asta după ce le-a promis locatarilor ca va construi un zid împotriva colindătorilor, care ar putea opri nu doar pe aceștia ci și pe popa care vine cu icoana, botezul sau sfințirea.

„Voi face un zid și știți ceva? Colindătorii vor plăti pentru zid. Ascultați-mă pe mine, o să plătească pentru el. Trebuie să facem asociația bloc M22 măreață din nou, să revenim la vremurile bune când făceam legea în cartier și nici sectoristul nu suna la interfon fără să anunțe înainte pe administratorul de bloc”, a declarat Petrică Manea, administratorul victorios.

Cu toate acestea au existat și încă există critici ai măsurii, deși administratorul încă nu a început construcția zidului, care spun că această decizie este una ilegală. „Această asociație de proprietari s-a construit pe niște principii fundamentale, fiecare om sub soare are dreptul să colinde pe cine vrea. Să nu uităm că și oamenii care stau în acest bloc provin din foști colindători care au venit aici în anii 60 și s-au stabilit, și-au făcut familii și au contribuit generații întregi la fondul de rulment”.

Scris de Ef
29 decembrie 2017 08:12
Citește mai mult despre: administrator berceni colindator

Alte articole

Vezi mai mult