O bătălie contra-cronometru între moderatorii de la Antene. În această seară Dan Capatos va dori să ia trofeul de cel mai rapid lingău de la Mihai Gâdea, deținătorul ultimelor trei cupe, printr-o emisiune specială în care îl va omagia pe noul președinte american, Donald Trump. 

dan-capatos-bianca-dragusanu.jpg

Capatos a anunțat pe pagina oficială a emisiunii că în această seară toate asistentele vor fi ciupite nu doar de fund ci și de p..., așa cum îi place viitorului ocupant al Casei Albe. „O să mă duc cu mâna unde doar câteva sute de țigani cu bani au ajuns până acum”, a anunțat simpaticul prezentator. 

Colegul de platou al lui Capatos, Cătălin Bordea, a aplaudat inițiativa șefului său și a spus că nici invitații nu vor fi feriți de mâinile dibace ale lui Capatos. „Eu mă antrenez încă de dimineață, cum am ajuns la muncă, pentru că dorm aici în cabina de machiaj, cum tot insinuează lumea, deci cum am ajuns la servici l-am prins pe portar de prohab”, a spus Bordea. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 09.11.2016 19:08 Monden

National Cinematografic