Trupa Luna Amară trece pe unplugged, că nu mai au bani de curent

Zile amare pentru Luna Amară. Îndrăgita trupă rock a anunţat că lansează un album 100% unplugged, din cauza “arieratelor mari la facturile Enel şi repetatele debranşări”, potrivit responsabilului de PR al trupei, Alina_the_best_2001@yahoo.co.uk. Albumul va avea acelaşi sound trist, macabru, tipic Luna Amară, dar cu o notă adăugată de angst iremediabil: “Vrem ca publicul să simtă apocalipsa muzicală prin care trecem”, spun membrii trupei.

Problemele financiare ale trupei au fost remediate parţial în primăvară, când s-a decis scoaterea chitării electrice de la amanet şi vânzarea acesteia. “De fapt, am dat-o la schimb pe 3 chitări Reghin şi diferenţa în bani, câteva cartuşe de ţigări netimbrate şi câţiva saci de cartofi, pentru că asta aveau rockerii care au cumpărat-o”, susţine un membru al trupei.

Membrii trupei nu au precizat dacă zvonurile privind destrămarea trupei ar fi reale, însă unul din membrii trupei se pare că ar fi plecat la muncă în Italia, pe bicicletă, pentru că de la ultimul concert n-au rămas pentru un bilet de avion. În ce priveşte conflictul cu Omul cu şobolani, acesta s-ar fi rezolvat amiabil, după ce Omul cu şobolani a adus înapoi boxa aceea.

Scris de Ionut
27 august 2018 11:08
Citește mai mult despre: Luna Amară muzica rock

Alte articole

Vezi mai mult