Trupa Paraziţii, copiată în China: “Orezul este viaţă şi viaţa e orez”

Băieţii de la Paraziţii sunt sub şoc de când au descoperit că în China există trupa Panaziţii care le-a tradus toate albumele şi le-a lansat la labelul chinez 2 CM Records. Membrii Panaziţii, adică Che Lu, Tzong Bla Yong şi Freaka Da Wok, susţin că ei au fost primii, dovadă faptul că au mult mai mulţi fani: 230 de milioane numai la ei în cartier.

Printre hiturile cu care Panaziţii au cucerit China se numără “Orezul este viaţa şi viaţa e orez”, “Dacă aş fi pentru o zi secretar general al partidului comunist”, dar şi “Sus cenzura”, remixată de Taotao de la B.U.C. Mafia. Succesul lor e atât de mare, încât pană şi călugării budişti au ajuns să fie mândri că poartă haine largi şi că sunt raşi în cap iar cea mai tare înjurătură a momentului e inspirată dintr-un vers al lor: “Îmi bag… în mă-ta ca să rămână din nou gravidă şi s-o aresteze poliţia”.

Cu toate acestea, trupa chineză are mici probleme cu cenzura. După ce au eliminat versurile care nu erau în concordanţă cu ideologia partidului comunist, Panaziţii au ajuns să lanseze doar negativele şi sa fie consideraţi trupă instrumentală de jazz.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 iunie 2012 11:06

Alte articole

Vezi mai mult