Trupa Taxi vrea să crească durata pieselor de la 1:39 la 2:19

Membrii trupei Taxi s-a săturat de anonimat. Pentru că au foarte puţini fani, iar la radio sunt difuzaţi mai mult din greşeală, piesele lor au nişte cifre de audienţă absolut jenante. “Până şi Bodo de la Proconsul e mai cunoscut ca noi, nu se poate aşa ceva! Iar Fuego este zeu pe lângă noi. Umilinţa asta trebuie să înceteze”, s-a revoltat Dan Teodorescu, vocalul trupei Taxi.

Ca să schimbe situaţia, membrii trupei Taxi au încercat iniţial să producă muzică de calitate, însă demersul s-a dovedit mai dificil decât se aşteptau ei, aşa că au renunţat la idee. Astfel, membrii trupei Taxi au apelat la planul B: mărirea duratei pieselor, de la 1:39 la 2:19. “Dacă tot ne ascultă puţini, măcar să ne asculte mai mult”, au decis ei.

Puţinii fani pe care trupa încă îi mai are nu privesc însă cu ochi buni mărirea duratei pieselor. “1:39 e o durată decentă, pe care mi-o permit. La 2:19 situaţia se schimbă, nu ştiu dacă-mi permit aşa ceva. Cel mai probabil voi renunţa la trupa Taxi”, spune un fan. “Ar trebui să le fie retrasă licenţa de a mai profesa, e jecmăneală curată asta cu creşterea duratei pieselor”, este de părere celălalt fan Taxi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 noiembrie 2011 17:11

Alte articole

Vezi mai mult