Trusa de resuscitare, cel mai popular cadou de Crăciun. Românii se asigură că pot băga ca animalul

Vrei să faci o surpriză celor apropipiați iar aceștia sunt români? Cumpără celor dragi o trusă de resuscitare pentru a putea avea un Crăciun fericit. Retailerii spun că trusele de resuscitare au fost printre cele mai căutate produse în această lună.

„Avem mai multe modele, dar chiar și cel mai ieftin are un defibrilator, ceva pentru intubare și un mic ferăstrău chirurgical cu care să poți tăia sternul pentru cazurile de infarct în care inima trebuie masată manual ca să repornească. Avem și aparate de dializă, care înlocuiesc sângele cu alcool și colesterol cu sânge curat, care permite celui care petrece de Crăciun să bea și să mănânce non-stop”, explică managerul unul lanț de magazine cu produse medicale.

Odată ce românii își desfac cadourile de sub brad pot purcede la îmbelșugata masă de Sărbători știind că au lângă ei oricând pe cineva gata să-i resusciteze. Specialiștii recomandă, totuși, ca atunci când folosim defibrilatorul, să scoatem instalația de pom din priză să nu cumva să sară siguranțele. „Evitați improvizațiile, nu resuscitați petrecăreul cu bateria de la mașină și fire, că nu are nici un efect și e posibil să vărsați acidul pe covor și se strică iremediabil”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 decembrie 2015 16:10
Citește mai mult despre: Craciun infarct mancare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult