Escrocheriile din Trustul Pro n-aveau cum să rămână fără efecte, mai ales după ce salariul Andreei Esca a început să pună pe gânduri mulţi jurişti, iar percheziţiile făcute de procurori nu aveau cum să întârzie. Pentru a-şi recupera prejudiciul, procurorii au pus sechestru pe cel mai preţios obiect al trustului, caseta cu Singur Acasă, fără de care televiziunea practic încetează să mai existe.esca_protv_caseta.jpg

În timpul descinderii, Neti Sandu a întins zeci de hărţi astrale în platou, a dat în bobi, a tăiat o găină, i-a scos maţele şi a pus un cap de capră şi nişte arsenic într-o oală, încercând să dea un răspuns procurorilor, iar Mihai Dedu a mâncat de nervi ceaunul de 800 de litri cu sarmalele pregătite de Revelion.

Disperat că rămâne fără Singur Acasă, directorul de programe al Trustului Pro ia în calcul ca de Crăciun să difuzeze citate din Paler, singurul lucru din univers care ar putea genera audienţe similare, sau să i se taie Andreei Esca 10% din salariu, pentru a se acoperi prejudiciul produs de evaziunea fiscală de zeci de milioane de Euro.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 04.12.2014 17:56 Monden

National Cinematografic