Trustul Pro, în pragul falimentului. Procurorii au pus sechestru pe caseta cu Singur Acasă

Escrocheriile din Trustul Pro n-aveau cum să rămână fără efecte, mai ales după ce salariul Andreei Esca a început să pună pe gânduri mulţi jurişti, iar percheziţiile făcute de procurori nu aveau cum să întârzie. Pentru a-şi recupera prejudiciul, procurorii au pus sechestru pe cel mai preţios obiect al trustului, caseta cu Singur Acasă, fără de care televiziunea practic încetează să mai existe.

În timpul descinderii, Neti Sandu a întins zeci de hărţi astrale în platou, a dat în bobi, a tăiat o găină, i-a scos maţele şi a pus un cap de capră şi nişte arsenic într-o oală, încercând să dea un răspuns procurorilor, iar Mihai Dedu a mâncat de nervi ceaunul de 800 de litri cu sarmalele pregătite de Revelion.

Disperat că rămâne fără Singur Acasă, directorul de programe al Trustului Pro ia în calcul ca de Crăciun să difuzeze citate din Paler, singurul lucru din univers care ar putea genera audienţe similare, sau să i se taie Andreei Esca 10% din salariu, pentru a se acoperi prejudiciul produs de evaziunea fiscală de zeci de milioane de Euro.

Scris de Ionut
4 decembrie 2014 18:12

Alte articole

Vezi mai mult