Tudor Chirilă s-a răzbunat crunt pe fana care l-a pozat: i-a cântat sub geam!

Răzbunare cruntă a lui Tudor Chirilă față de fata care l-a pozat pe ascuns la metrou și a publicat poza. Chirilă a identificat-o pe așa-zisa lui fană, a aflat unde stă și s-a dus să-i cânte toată noaptea sub balcon. Din declarațiile vecinilor oripilați, se pare că Chirilă i- cântat inclusiv ultima mizerie de piesă, aia pe care o cântă cu Puya, despre care absolut toată lumea spune că e o porcărie.

Psihologii atrag atenția că nu e normal ca un asemenea individ să aibă ieșiri de genul acesta: ”Tudor Chirilă, care are o melodie despre cum conduce beat și se ia în gură cu polițistul, după care îi oferă mită ca să nu-i facă dosar. Să nu uităm că într-o melodie recunoaște că a fraudat examenul de BAC. Să nu uităm ideația suicidară din albumul Am să mă-ntorc bărbat, când spune că o să-și facă o gaură în cap. De când e acest bețiv considerat un reper al moralității?”, întreabă maestrul psiholog Decebal Popescu.

Chirilă își justifică accesul de furie și gestul josnic de a cânta sub geam: ”Vreau s-o învăț minte! Și vreau ca toți cei care și-ar mai permite să-mi facă poze să se gândească de două ori înainte! Dacă doamne ferește apăream treaz într-o poză? Reputația mea de rocker bețiv ar fi avut de suferit iremediabil. Încă din 1999, când am ținut un concert în Oradea cu piciorul în ghips pentru că mă îmbătasem și căzusem, eu am păstrat această direcție de cântăreț trotilat și fumat”, spune Chirilă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
10 aprilie 2023 13:17
Citește mai mult despre: Chirilă muzică poză

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult