Tudor Chirilă s-a suit pe o clădire și amenință că va scoate un nou album

Alertă în Capitală, unde fostul cântăreț Tudor Chirilă s-a urcat pe o clădire înaltă și amenință că va scoate un nou album, ceea ce va arunca țara într-o criză fără precedent. În aceste momente negociatorii încearcă să-l calmeze, spundu-i că nu-i momentul acum pentru un nou album Tudor Chirilă, pentru că avem probleme grave, o criză sanitară dublată de o criză politică.

În zonă a venit și Andreea Raicu, fosta iubită a lui Chirilă. Ea e la parterul clădirii și îi strigă lui Tudor Chirilă: ”Aruncă-te, nu fi inconștient! Nimeni nu mai vrea să cânți vreodată, Tudor!”, spun martorii oculari. Oamenii din zonă spun că Tudor Chirilă ar trebui împușcat cu tranchilizante înainte de a comite îngrozitoarea faptă: ”Nu vreau să aud iar o mizerie compusă de Chirilă prin toate Uberurile și la toate terasele”, spune un bucureștean.

Tudor Chirilă nu dă semne să renunțe la decizia sa îngrozitoare și a început să fredoneze câteva frânturi de melodie de pe noul album: ”N-am energie în pandemie, am gânduri de beție”, ”Decât cu mască-n închisoare mai bine vaccinat la mare” și alte asemenea versuri scârboase, tipice pentru Tudor Chirilă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 aprilie 2021 23:58
Citește mai mult despre: muzică Tudor Chirilă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult