Tudor Chirilă: „Unii citesc pe budă. Eu scriu”

Într-o scurtă intervenţie de 14.000 de cuvinte pe blogul personal, Tudor Chirilă declară că foarte mulţi îl întreabă când are timp să scrie atât, secretul fiind că spre deosebire de oamenii normali, care citesc când stau pe budă, el foloseşte acest timp pentru a scrie.

„Nu vreau să spun că acesta ar fi singurul secret. Mai am şi altele, scriu şi în alte locuri, dar pe budă am scris probabil cele mai bune texte ale mele”, susţine Tudor Chirilă.

Uşor deranjat de criticile recente de pe internet care susţin că ar scrie cam mult, Tudor precizează că au fost doar 3-4 situaţii în care a rămas fără hârtie igienică şi deci a petrecut ceva mai mult timp în baie.

Criticii literari susţin însă că declaraţia lui Chirilă explică perfect stilul intim al cântăreţului devenit scriitor. „Ai o senzaţie de pace, de bine, când citeşti ce scrie, cu toate că pe alocuri se observă unele sforţări beletristice, probabil datorate locului unde îşi redactează operele”, apreciază criticul Dan C. Mihăilescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
10 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult