Tudorel a demisionat din Guvern: ”Mă concentrez pe cariera muzicală la Carla’s Dreams”

Chiar dacă nu va mai fi ministru al Justiției, Tudorel Toader s-a asigurat că va continua să facă lucruri odioase pentru români. ”E adevărat, demisionez din funcția de ministru, dar doar pentru că vreau să mă concentrez pe cariera mea muzicală. Trupa Carla’s Dreams, pe care am înființat-o și al cărei lider sunt, are nevoie de mine pe scenă”, a precizat Tudorel.

Și nu doar că se va întoarce pe scenă, dar Tudorel are de gând să schimbe imaginea trupei Carla’s Dreams. ”Acum, dacă tot mi-am scos buboaiele de pe față, nu mi se mai pare o idee atât de bună să mă vopsesc”, a anunțat Tudorel. ”Deci să nu fiți surprinși dacă de aici încolo fețele Carla’s Dreams vor fi vizibile pentru toată lumea.”

Rămâne însă de văzut dacă și colegii de trupă vor fi de acord să renunțe la vopsitul pe față. ”E ceva ce va trebui să discutăm între noi, eu, Tudorel, Nicolicea și Florin Iordache”, a anunțat deputatul Mitralieră, co-fondatorul trupei. ”Și, bineînțeles, să vedem și impresarul nostru, domnul Liviu Dragnea, ce părere are despre această schimbare.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 aprilie 2019 19:12
Citește mai mult despre: carla's dreams tudorel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult