Tudorel a suferit un veritabil șoc când și-a dat pansamentele jos de pe noul său tatuaj: fie tatuatorul și-a bătut joc de el, fie pur și simplu a fost neatent, cert e însă că i-a scris greșit mesajul cerut. Așa că acum pe brațul ministrului tronează impozant textul SULGĂ.

tudorel_tatuaj_sulga.jpg ”Nu pot să înțeleg cum s-a ajuns aici”, s-a plâns Tudorel. ”Am ales un salon de tatuaj cu ievaluări foarte bune pe Facebook și pe Google. Vă dați seama, de la mine nu o să primească o ievaluare foarte bună, o să le dau o singură stea. Cum, cum să scrii SULGĂ? Mă simt batjocorit, o să cer să se verifice diploma celui care m-a tatuat.”

Din cauza tatuajului scris greșit, Tudorel se teme că ar putea fi demis din fruntea Ministerului de Justiție. ”Tatuajul nu l-a făcut pentru el, ci pentru domnul Dragnea, ca să-i arate că poate avea în continuare încredere în el”, a povestit un apropiat al lui Tudorel. ”Dar acum, că scrie SULGĂ, nu poate să îl afișeze în guvern, că râde până și Dăncilă de el, că-i agramat. Așa că va trebui să-i arate domnului Dragnea prin alte metode că este de încredere.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 15.02.2019 14:53 Monden

National Cinematografic