Tupeu de curier! I-a dat mesaj soției: ”Vin de la băut între orele 23-05”

Un bărbat căsătorit a stabilit un nou record mondial în materie de mesaj dat nevestei despre intervalul orar în care vine acasă de la băut. Întrebat de soție cât are de gând să stea la băut cu prietenii, bărbatul a afișat un tupeu nemaiîntâlnit decât la curieri și i-a transmis că ”Vin de la băut la noapte, între orele 23-05”.

”Precedentul record aparținea unui bărbat care a reușit să-i dea soției un interval de 2 ore pentru venitul de la băut, care a spus că ajunge acasă pe la 1-3 noaptea”, spune Pierre de Cebal, oficial al Cărții Recordurilor. ”Or, un interval de 6 ore este ceva nemaiauzit, ceva ce nu credeam că se poate întâmpla vreodată. Sincer, nu ne așteptam ca vreun bărbat să bată vreodată recordul de 2 ore.”

Dar poate și mai neașteptat este faptul că temerarul bărbat n-a fost certat de nevastă când a ajuns acasă, la 4 dimineața. ”I-am spus doar atât: dacă eu nu am voie să-i dau un astfel de interval, nici curierii n-au voie, așa că să nu mai comande nimic, niciodată prin curier”, a povestit bărbatul. ”Și a funcționat: nu doar că n-a scos niciun cuvânt, dar mi-a și făcut rapid o ceafă cu cartofi prăjiți. După care a fugit la non stop și mi-a adus o bere rece.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
29 octombrie 2018 18:17
Citește mai mult despre: baut curier nevasta record

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult