Turcul Andreei Marin îşi face harem! A doua lui soţie va fi Mihaela Rădulescu

Surpriză imensă pentru Andreea Marin, care va împărţi în curând dormitorul cu o altă vedetă autohtonă. Se pare că turcul cu care s-a căsătorit este hotărât să îşi facă harem şi, mai mult decât atât, a doua lui soţie va fi tot româncă celebră: Mihaela Rădulescu.

Mihaelei Rădulescu îi surâde ideea, mai ales că n-ar fi prima dată când ea şi Andreea Marin sunt împreună cu acelaşi bărbat – s-a mai întâmplat cu Ştefan Bănică jr., doar că în perioade diferite. Mai rămâne doar să rezolve situaţia lui Dani Oţil. Cel mai probabil, acesta va fi dat în grija unei bone sau a bunicilor săi.

Iniţiativa turcului nu este însă agreată de toată lumea. „Ne-am întors înapoi în timp cu câteva sute de ani, vin turcii, ne iau femeile şi ni le duc a Istanbul”, a răbufnit un important istoric. „Nu zic să otrăvim apa plată pe care o bea turcul Andreei Marin în localurile din Bucureşti, dar e clar că trebuie să ne apărăm femeile, să nu ne mai fie luate de către turci.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 ianuarie 2014 04:01

Alte articole

Vezi mai mult