Turist rătăcit de trei zile pe munte cu o boxă cu manele, necăutat de nimeni

Lovitură dură pentru adepții teoriei „Nu ne mai facem bine!“. O rază de speranță a venit în aceste zile din Munții Bucegi, unde un turist rătăcit cu o boxă cu manele trimite mesaje de ajutor de trei zile, dar nu-l caută nimeni. Iar asta în condițiile în care cel puțin câteva zeci de persoane l-au auzit chiar strigând după ajutor.

„Mie oricum nu mi-era clar dacă strigă după ajutor sau fredonează niște manele de jale“, povestește unul dintre cei care au trecut pe lângă el. „Dar, dacă are la el destulă baterie pentru boxa portabilă ca să-și pună manele, pot și eu să presupun că are destul echipament montant, ca să se descurce singur. Mi se pare o presupunere cât se poate de legitimă.“

Cei de la Salvamont spun că nu-l caută pe manelist dintr-un motiv cât se poate de simplu: n-au primit niciun apel de ajutor de acest gen. „Ce-i drept, am primit mai multe apeluri la care, când răspundeam, auzeam niște manele și ceva văicăreli vagi în fundal, dar nu avem cum să luăm în serios un astfel de apel“, spun salvamontiștii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
24 ianuarie 2022 08:57
Citește mai mult despre: manelist munte Salvamont

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult