Turiști fugăriți de Olivia Steer, care încerca să-i convingă să nu se vaccineze

Pericol pe pârtia Clăbucet, unde turiștii au scăpat de urs dar au pățit-o și mai rău. Câțiva turiști au fost atacați de Olivia Steer în cursul zilei de ieri. Antivaccinista încerca în mod agresiv să-i convingă să nu se vaccineze și amenința că-i mușcă dacă simte miros de medicament.

Olivia a devenit agresivă atunci când un turist i-a spus să se ducă în altă parte cu teoriile ei. Înarmată cu câteva legume, pastile homeopate și mii de imbecilități și falsuri de pe internet, Olivia a făcut spume la gură când un turist tupeist i-a arătat cicatricea de la ultimul vaccin.

Olivia i-a acuzat că pe vânzătorii de vin fiert că lucrează pentru Big Pharma și că au băgat vaccinuri în vin: ”Ați pus piper, zahăr și scorțișoară ca să nu se simtă gustul vaccinului, dar noi nu suntem proști, nu-i așa?”, a strigat Olivia.

Dacă sunt mușcați de Olivia, turiștii trebuie să știe că nu există antidot la prostia de această gravitate. Cel mai bine e să se apere. Scoateți o folie de paracetamol, țineți-o în direcția ei și Olivia va fugi singură.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 ianuarie 2021 08:01
Citește mai mult despre: Clăbucet olivia steer urs vaccin

Alte articole

Vezi mai mult