Urmează o vacanţă fără sfârşit pentru câţiva turişti norocoşi din Mizil aflaţi la un hotel all-inclusive din Bulgaria! În prima zi a sejurului, aceştia au înfulecat cu poftă micul dejun, iar când au terminat de “ras” bufetul suedez au constatat că deveniseră prea laţi să mai iasă din clădire.

bftsuedez.jpg
După câteva tentative eşuate de a-i scoate pe românii agabaritici prin uşa principală folosind margarină, ulei de cocos şi lubrifiant sexual, patronii stabilimentului au hotărât să îi lase să rămână înăuntru cel puţin până la sfârşitul sezonului, dacă nu până la demolarea hotelului.

“Sincer, la cât de ieftină e mâncarea, ieşim mai ieftin dacă-i ţinem pe mămăliciki aici o sută de ani decât dacă demontăm uşa şi spargem pereţii ca să-i scoatem. Şi ei par foarte mulţumiţi. Cum spunem noi în Bulgaria, e o situaţie castravete-castravete”, a declarat Vasil Golyamkurov, proprietarul stabilimentului de 4 stele din Nisipurile de Aur.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 27.07.2019 13:42 Monden

National Cinematografic