Din ce în ce mai des, turiștii aflați pe litoralul românesc sunt deranjați de delfini agresivi, care cerșesc țigări. Dacă la început delfinii cerșetori erau simpatici și îi distrau pe copii, cu timpul aceștia au devenit greu de suportat.delfin_fumeaza.jpg

”Nu mă supăr pe un delfin dacă vine să-mi ceară o țigară, îl înțeleg, dar când face gestul ăsta a zecea oară într-o zi, deja e enervant”, s-a plâns un turist. ”Și nu numai asta. Prima dată îți cere frumos, după care se servește cu țigări direct de pe cearșaf, când tu nu ești atent. Nici nu-ți cere voie, nici nu-ți mulțumește pentru țigară.”

Iar unii dintre delfini au devenit de-a dreptul nesimțiți. Nu doar că îți cer țigări de câteva ori pe zi, dar sunt și mofturoși. ”Săracule, numai țigări din astea ai? N-ai și tu un Davidoff? Du-te bă la bulgari, dacă ești sărac!” sau ”Hai bă, nu fii zgârcit, dă și o bere, să meargă mai bine țigara asta!” sunt doar două exemple de vorbe pe care delfinii au ajuns să le arunce turiștilor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 26.06.2016 03:21 Monden

National Cinematografic