Turiștii de pe plaja din Mamaia folosesc portavocea ca să-i audă chelnerul

Turiștii care merg în Mamaia se adaptează încet-încet la dimensiunea plajei de-acolo. Majoritatea s-au învățat minte și nu mai pleacă la plajă fără portavoce, atât de utilă dacă vrei să chemi chelnerul la șezlong sau să-l strigi pe copilul tău aflat la mal să vină înapoi la șezlong.

Practic, după cum s-au convins deja mulți români, pe plaja din Mamaia ai doar două opțiuni: fie rămâi fără voce de la urlat, fie îți iei portavoce. Cale de mijloc nu există. Primii turiști care au investit într-o portavoce spun că și-au scos deja investiția, din închirierea portavocii către alți români care voiau să cheme chelnerul și n-aveau cum.

Turiștii mai săraci, care nu-și permit să investească într-o portavoce, folosesc tot felul de tertipuri ca să atragă atenția chelnerilor. Unii merg la plajă cu o prăjină de câțiva metri și pun în vârful ei un prosop, pe care-l flutură când vor să-i atragă atenția chelnerului, în timp ce alții aprind cocenii de porumb de pe plajă și le transmit chelnerilor semnale prin fum, ca indienii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 iulie 2021 17:07
Citește mai mult despre: mamaia plaja

Alte articole

Vezi mai mult