Turiștii de pe plaja din Mamaia folosesc portavocea ca să-i audă chelnerul

Turiștii care merg în Mamaia se adaptează încet-încet la dimensiunea plajei de-acolo. Majoritatea s-au învățat minte și nu mai pleacă la plajă fără portavoce, atât de utilă dacă vrei să chemi chelnerul la șezlong sau să-l strigi pe copilul tău aflat la mal să vină înapoi la șezlong.

Practic, după cum s-au convins deja mulți români, pe plaja din Mamaia ai doar două opțiuni: fie rămâi fără voce de la urlat, fie îți iei portavoce. Cale de mijloc nu există. Primii turiști care au investit într-o portavoce spun că și-au scos deja investiția, din închirierea portavocii către alți români care voiau să cheme chelnerul și n-aveau cum.

Turiștii mai săraci, care nu-și permit să investească într-o portavoce, folosesc tot felul de tertipuri ca să atragă atenția chelnerilor. Unii merg la plajă cu o prăjină de câțiva metri și pun în vârful ei un prosop, pe care-l flutură când vor să-i atragă atenția chelnerului, în timp ce alții aprind cocenii de porumb de pe plajă și le transmit chelnerilor semnale prin fum, ca indienii.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 iulie 2021 17:07
Taguri: mamaia plaja

Alte articole

Vezi mai mult