Teroare în Bușteni. Un urs maro deranjează turiștii, trecând pe la mesel tuturor și lăudându-se că el este vegan de 5 ani. Ursul se jură că trăiește exclusiv cu zmeură, leurdă și sirop de cătină, spre disperarea turiștilor care vor să mănânce și ei o friptură fără să-i agaseze acest urs.

urs_vegan_terasa.jpg Ursul acționează tipic pentru un vegan. Vine la masă și începe: ”Salut! Eu sunt vegan. Ce faci, bagi proteină animală? Tu știi câte antibiotice se bagă în porc? Tu știi că proteina de fasole se absoarbe de 3 ori mai rapid în mușchi, când te antrenezi pentru un maraton? Dacă combini bere cu grăsime ți-ai distrus ficatul. Tu ce faci? Ești gravidă și mănânci pui? Vrei să nu mai aibă loc capul copilului de la hormoni?”

Nu doar atât. Ursul le bate obrazul turiștilor că pun prea multă sare pe cartofii prăjiți și că în prăjituri e plin de grăsimi trans, care cresc colesterolul. Turiștii au cerut deja permisiunea AJVPS Prahova să-l împuște și odiosul urs vegan e acum căutat de niște carnivori bipezi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Saturday, 01.08.2020 13:00 Monden

National Cinematografic