Grecia impune măsuri dure pentru turiştii străini care intră în ţară în această perioadă! Potrivit ministrului grec de Interne, Yotis Tortinstantis, toţi cei care tranzitează vama Kulata-Promachonas vor fi testaţi la intrare pentru COVID şi la ieşire pentru prosoape furate.

testekulata.jpg

"Prin intermediul programului TestiKulata sperăm să ţinem sub control cele două mari ameninţări care planează asupra industriei turistice din insulele noastre - în primul rând virusul ucigaş, în al doilea rând că rămânem naibii fără prosoape, aşternuturi, farfurii şi scrumiere. Unde se duc? Românii ăştia n-au prosoape acasă?", a precizat ministrul Tortinstantis în comunicatul său oficial.

Românii, bulgarii şi sârbii prinşi cu prosoape care nu sunt ale lor vor fi mustraţi aspru şi li se vor confisca atât bunurile furate, cât şi uleiul şi magneţii de frigider, avertizează autorităţile elene.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 09.07.2020 13:13 Monden

National Cinematografic