Turiştii români explică de ce intră cu maşina în mare: dacă o laşi la cearceaf ţi-o fură!

Credeai că sunt nişte cocalari excentrici, dar ei de fapt doar îşi apără proprietatea! Aurică Mihai, turist în staţiunea Mamaia, a explicat de ce preferă adesea să intre cu maşina în mare: pentru că se teme să nu-i fie furată.

„Exact ca şlapii, portofelul sau ochelarii de soare, maşina e uşor de subtilizat dacă o laşi nesupravegheată lângă şezlong. Dacă vrei să te bucuri de o baie împreună cu partenera, cel mai bine e să intraţi cu tot cu BMW-ul ca să nu aveţi emoţii. Aia e, mai prinde guvizi la motor, mai rugineşte de la apa sărată, dar nu rămâi pieton!”, explică Aurică.

„Umblă tot felul de dubioşi pe plajă. Ei cică vând porumb, dar cum le-a picat privirea pe o maşină mai scumpă, ţup în ea şi duşi au fost! Dacă veneam cu Loganul nu-mi făceam griji, dar aşa…”, adaugă Marcel, un alt turist intrat în valuri cu un superb Bentley gri-şobolan.

„Nu contează că eşti la Mamaia, în Thassos sau la Tenerife. Şi acolo e mai sigur să te bagi în apă cu tot cu papuci, maşină şi poşetă”, confirmă Olimpia, care pentru siguranţă şi-a priponit Fiatul 500 de geamandură.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 iulie 2019 14:07
Citește mai mult despre: cocalari

Alte articole

Vezi mai mult