TVR îi ia apărarea lui Ionuț Cristache: ”Păi ia doar 10% din cât îi dăm lui Dinescu”

Știrea că Ionuț Cristache, ceva moderator anost de la TVR, câștigă între 5.000 și 8.000 de euro pe lună i-a deranjat pe mulți români, dar nu și pe directorii din TVR. ”Păi Ionuț abia dacă ia 10% din cât îi dăm lui Dinescu. Cum să spui despre el că ar câștiga prea mulți ani? E deplasată o astfel de afirmație”, spune Doina Gradea, șefa TVR/sluga PSD.

”Ba, mai mult, lui Dinescu îi plătim și toate despăgubirile pentru cei care fac toxiinfecție alimentară după ce gustă din mâncarea gătită de el în emisiunea… în emisiunea… nu mai știu cum îi zice, că important e să curgă banul și să fie stăpânii mulțumiți, nu cum se numește emisiunea”, s-ar fi destăinuit Doina Gradea unor apropiați.

Ea ar fi enumerat în anumite cercuri de apropiați și alte persoane care încasează bani publici de la TVR cu mult peste cât ia Ionuț Cristache. ”Doru Bușcu, de exemplu, care recită cel mai fidel linia de propagandă a PSD-ului, mi-e și jenă să spun câți bani mă pune Liviu Dragnea să-i dau. Dar dacă domnul Dragnea consideră că Doruleț îi merită, n-am ce să fac, mă conformez”, a recunoscut șefa TVR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 noiembrie 2018 13:05
Citește mai mult despre: Cristache Dinescu tvr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult