TVR mai închide câteva canale: TVR Inutil, TVR Pro TV, TVR 1000 şi TVR FM

Restructurarea televiziunii publice continuă! Noul director, Claudiu Săftoiu, a anunţat că va tăia în carne vie şi că, după TVR Info şi Cultural, mai închide câteva canale a căror audienţă nu justifică menţinerea lor. Este vorba în primul rând despre TVR Inutil, în legătură cu care Săftoiu spune că, “deşi iniţial părea un concept bun, a ajuns până la urmă să fie cam în plus”.

Pe lângă acesta se vor mai închide TVR FM, un canal TV care nici nu transmitea imagini, ci doar muzică la calitate destul de slabă şi TVR Pro TV, care difuza doar imitaţii ieftine şi de slabă calitate ale emisiunilor de pe un canal privat mult mai popular. Mai este ameninţat cu desfiinţarea şi postul TVR 1000, recent inaugurat şi despre care Săftoiu spune că a fost creat practic doar pentru a marca atingerea pragului psihologic de 1000 de canale ale televiziunii publice, prag care între timp a fost şi depăşit.

În legătură cu canalele care au rămas, noul director a declarat că se gândeşte să mai reducă costurile acestora, astfel încât o zi să emită TVR-urile cu număr par, o zi cele cu număr impar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 august 2012 14:08

Alte articole

Vezi mai mult