TVR revine la formatul care i-a asigurat cel mai bun rating: va emite 2 ore pe zi

Nevoit să ţină pasul cu televiziunile comerciale, TVR ia măsuri disperate ca să-şi crească ratingul! Consiliul director a aprobat ieri întoarcerea la formatul clasic, care i-a adus televiziunii de stat cele mai mari succese de-a lungul timpului. Începând cu anul viitor, transmit surse oficiale, TVR va emite 2 ore pe zi, alb-negru, iar un loc special în program îl vor ocupa cuvântările lui Ceauşescu.

„Perioada dinainte de ’89 a fost singura în care aveam mai mulţi telespectatori decât angajaţi. De ce a trebuit să schimbăm formatul când lucrurile mergeau atât de bine?“, se întreabă Teohari Pauker-Dej, membru CC al TVR, în aplauzele a mii de colegi.

„Două ore de emisie pe zi înseamnă că ne trebuie un buget cu 10% mai mic. Dacă ni se şterg datoriile şi se aprobă creşterea taxei TV cu 2 lei, am putea reduce aproape un sfert din timpul dedicat publicităţii“, a adăugat Lucreţiu Groza, vice-ajutor de contabil-şef adjunct.

Auzind că românii îi vor putea auzi din nou îndrăgitele discursuri, Nicolae Ceauşescu a transmis că se simte măgulit, însă nu va produce material nou pentru TVR: „Au devenit prea comunişti pentru gusturile mele.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
30 decembrie 2022 12:30
Citește mai mult despre: tvr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult