UBB a înființat Facultatea de Rockeri, unde poți faci Master of Puppets

Universitatea Babeș Bolyai continuă reformele structurale pentru a putea obține niște performanțe importante la nivel universitar ceea ce, speră conducerea, se va reflecat în topul Shanghai de anul viitor, care stabilește ierarhia celor mai bune unități de învățământ din lume. Asta înseamnă înființarea de discipline și catedre noi, cum ar fi cele de la Facultatea de Rockeri.

„Pentru început vom avea 300 de locuri bugetate și doar 150 cu taxă la licență de zi. Vom avea, firește, și 10 locuri la Master of Puppets, pentru cei care au deja o facultate de rockeri”, a declarat rectorul UBB. În privința utilității acestor specializări, Daniel David a explicat că „este la fel de utilă ca psihologia, sociologia, științele politice sau relațiile internaționale. Piața dictează, după cum vedeți, e plin de astfel de discipline”.

Noua facultate va fi una modernă, nu încleștată în vechile cutume din mileniul trecut. Astfel, cei care doresc să participe la examenul de admitere nu mai trebuie să fie pletoși și nespălați, e suficient să aibă față de trist și măcar 7 la Bac.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

15 septembrie 2023 19:05
Citește mai mult despre: facultate master rock

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult