Ucraina a distrus Grupul Wagner folosind Grupul Florin Salam şi nişte boxe mari

Când duşmanul îţi dă Wagner, există o singură soluţie – sigur o ştii şi 100% o fredonezi chiar în acest moment! Temutul grup de mercenari Wagner a fost distrus în această noapte de forţele ucrainene cu ajutorul unui grup şi mai temut de mercenari – Florin Salam. Evident, au ajutat şi boxele imense, de 2000 de waţi, primite recent de la un partener din NATO.

„Stăteam eu de pază aici şi colegul îmi atrage atenţia: bre, auzi ceva? Era grupul Wagner, mi-am dat seama încă de la primele note, cred că se pregăteau să bage uvertura din ‘Olandezul Zburător'”, povesteşte Petro Şogorenko, soldatul ucrainean care a avut ideea genială.

„Am dat imediat alarma şi am fost nevoit să gândesc la rece. Cu ce poţi să-l baţi pe grupul Wagner? Cu grupul Florin Salam, poate? Am scos boxele din tranşee, le-am conectat la telefon şi A IEŞIT SOARELE DIN NORI, O-O-O-O VIAŢA MEA, IAR E DRUMUL PLIN DE FLORI, O-O-O-O INIMA MEA. Grupul Wagner n-a avut nicio şansă”, se laudă luptătorul.

„Ca să fim siguri că nu rămâne nimic din grupul Wagner, am dat volumul la 110% şi am băgat nebunia aia cu ţambal şi bas, live la Craiova 2012 by Yonutz Salam punct mp4”, adaugă un alt soldat ucrainean.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
5 aprilie 2022 07:48
Citește mai mult despre: ceva sa placa la toata lumea salam wagner

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult