Udrea a născut mai devreme! Borcea e nevoit să-și întrerupă vacanța cu Pelinel, ca să-și viziteze fiica în Costa Rica

Vestea că Elena Udrea a născut cu o lună mai devreme l-a bucurat pe tatăl fetiței, Cristi Borcea, dar i-a și încurcat programul. Borcea trebuie acum să-și întrerupă vacanța din Turcia cu Valentina Pelinel și să zboare până în Costa Rica, să fie alături de Elena Udrea, mama celui mai recent copil al lui (cel puțin la momentul redactării acestui articol).

Valentina Pelinel este însă alături de proaspătul ei soț și este convinsă că Borcea se va descurca onorabil. ”Într-adevăr, Cristi are un drum lung de parcurs până în Costa Rica, dar eu sunt obișnuită cu gândul că el poate pleca oricând de lângă mine pentru că tocmai i s-a născut un nou copil. Nu e ceva nou pentru mine, că tot timpul apare un nou copil al lui Cristi pe undeva.”

Valentina Pelinel este atât de prevăzătoare încât deja și-a notat în agendă că peste 9 luni, la început de vară 2019, nu va putea petrece vreo vacanță cu Borcea. ”La cât de lung e zborul până în Costa Rica, e imposibil pentru Cristi să nu lase însărcinată vreo stewardesă, dacă nu două-trei. Așa că știu sigur că peste 9 luni i se vor naște alți copii și va fi plecat de lângă mine”, a explicat Valentina Pelinel.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
20 septembrie 2018 17:08
Citește mai mult despre: borcea udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult