Elena Udrea nu se dă la o parte de la nimic în cursa pentru fotoliul prezidențial. Cel mai nou pas către Cotroceni făcut de candidata blondă a fost anunțarea unui turneu prin bordelurile din România, cu scopul evident de a-și informa electoratul masculin în legătură cu platforma sa electorală, dar și cu planurile pe care le are dacă va ajunge președintele României.udrea_bordel.jpg

“Turneul prin bordeluri va dura aproximativ o săptămână. Cunosc aceste locuri ca pe propria sufragerie -- și ea bordel, pentru o perioadă -, pentru că am lucrat în majoritatea. Din păcate, oamenii de acolo mă știu doar ca femeie plătită pentru servicii sexuale, nu și ca politicianul de anvergură - mai ales în zona pieptului - care am ajuns”, spune Elena Udrea.

Aceasta a descris și modul cum vor decurge vizitele. “Ca să fie clară platforma pentru fiecare, voi realiza conferințele de informare cu fiecare bărbat în parte, vom fi amândoi singuri într-o cameră. Desigur, asta nu exclude și informările în grup, în cazurile în care votanții vor fi prea mulți pentru timpul alocat”, a mai adăugat Elena Udrea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Luchian | Friday, 17.10.2014 09:31 Monden

National Cinematografic