Udrea, campanie agresivă: va fi prezentă în bordeluri, pentru a-și informa electoratul masculin

Elena Udrea nu se dă la o parte de la nimic în cursa pentru fotoliul prezidențial. Cel mai nou pas către Cotroceni făcut de candidata blondă a fost anunțarea unui turneu prin bordelurile din România, cu scopul evident de a-și informa electoratul masculin în legătură cu platforma sa electorală, dar și cu planurile pe care le are dacă va ajunge președintele României.

“Turneul prin bordeluri va dura aproximativ o săptămână. Cunosc aceste locuri ca pe propria sufragerie – și ea bordel, pentru o perioadă -, pentru că am lucrat în majoritatea. Din păcate, oamenii de acolo mă știu doar ca femeie plătită pentru servicii sexuale, nu și ca politicianul de anvergură – mai ales în zona pieptului – care am ajuns”, spune Elena Udrea.

Aceasta a descris și modul cum vor decurge vizitele. “Ca să fie clară platforma pentru fiecare, voi realiza conferințele de informare cu fiecare bărbat în parte, vom fi amândoi singuri într-o cameră. Desigur, asta nu exclude și informările în grup, în cazurile în care votanții vor fi prea mulți pentru timpul alocat”, a mai adăugat Elena Udrea.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Luchian
17 octombrie 2014 07:31
Citește mai mult despre: alegeri bordel campanie electorala Elena Udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult