După ce Elena Udrea s-a plâns că n-are condiţii în arest, Codruţa Kövesi a dat dispoziţii gardienilor să-i asigure condiţiile pe care le merită.udrea_arest.jpg

“Sunt femeie şi o înţeleg. De aceea, m-am asigurat că nu va avea apă, ca să nu se ude la păr şi să nu facă vreo răceală, sau chiar o pneumonie, cum a declarat în Parlament. Le-am zis să închidă buda definitiv şi i-am sudat-o, ocazie cu care a scăpat şi de şobolani”, spune Codruţa.

Şefa DNA spune că dacă Udrea mai cere foehn, n-o să aibă încotro şi o s-o tundă la zero, pentru protecţia ei, pentru că celelalte deţinute nici n-au auzit în viaţa lor de foehn şi probabil vor crede că le înjură.

“Pentru că ea va fi în arest, i-am dus un autocar cu homeleşi în vilă, ca să-i ude plantele exotice şi să-i aerisească zilnic, să nu se deterioreze locuinţa”, a mai spus Codruţa Kövesi.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Wednesday, 25.02.2015 19:26 Monden

National Cinematografic