Udrea e sinceră: ”Am greșit! În loc de președinte de țară, trebuia să fac sex cu generali SRI”

Într-un nou interviu, dat de această dată unei publicații tabloide, Elena Udrea a vorbit pentru prima dată despre ”păcatele tinereții”, cum le-a numit ea. Pentru prima oară, Elena Udrea a recunoscut că relația cu Traian Băsescu nu a fost nici pe departe ceea ce își imagina ea că va fi.

”Am fost extrem de naivă”, spune Udrea, ”când am presuspus că relația cu Băsescu mă va proteja total de justiție. Acum înțeleg asta, dar acum 10 ani nici nu îmi imaginam că va veni o zi în care să răspund pentru faptele mele de corupție. Timpul mi-a demonstrat că trebuia să mă orientez spre generali SRI, nu spre un președinte de țară.”

”Dacă aș putea să dau timpul înapoi”, a continuat Udrea, ”azi nu aș mai fi «blonda de la Cotroceni», ci «blonda de la SRI». Dacă aș fi făcut sex cu generalii SRI, sau măcar cu cei mai importanți dintre ei, azi eram o femeie liberă și demnă, nu o urmărită penală. Iar dacă citește aceste interviu vreun general SRI, țin să precizez că sunt dispusă să dau timpul înapoi, dacă înțelegeți ce vreau să spun.”

Scris de Calin
2 februarie 2015 13:02

Alte articole

Vezi mai mult